Google Partner

Samarbejde med Google

Hvad er en Google Partner?

Googles Partnerprogram omfatter virksomheder, der er certificeret i brugen af bl.a. Google AdWords og Google Analytics. Synergi arbejder med betalt online annoncering via Google AdWords og analyserer på brugeradfærd og e-handel via Google Analytics for en række større og mindre virksomheder.

Googles krav
Google har strenge krav til deres partnere og kræver blandt andet, en stærk viden indenfor Google AdWords. Google har tidligere haft et program for virksomheder, kaldet Google Engage, som I November 2013, blev skiftet ud med Google Partners her i Danmark. Dette har medført at Google har skærpet kravene for at blive Certificeret Google Partner, de hidtil skrappeste krav som skiller fårene fra bukkene.

Dette betyder bl.a. at virksomheder som ønsker at blive certificeret Google Partner, skal: 

  • Drive en sund forretning med Googles produkter i fokus
  • Følger Googles optimale fremgangsmåder inden for annoncering og på den måde gøre en reel forskel for kunderne
  • Tilegne sig den nyeste viden ved løbende at tage en række kvalificerende eksaminer i Google regi.

Fordele ved at vælge et Certificeret Google Partner Bureau
Der er en stor fordel ved at vælge et certificeret Google Partner Bureau, da du som kunde, ikke blot får en gennemarbejdet løsning med dine digitale kampagner, men også får en synergieffekt, med din hjemmeside, webshop, grafisk identitet og kommunikation.

Udover at have en mere effektiv kommunikationsgang, når din hjemmeside skal opdateres, dine visitkort skal trykkes og dine digitale kampagner skal give dig mere trafik og mere salg, så kan det være en fordel med et bureau der har:

  • En direkte kontaktperson hos Google Danmark, som kan hjælpe dig med alle Googles produkter.
  • En optimal opsætning af dine digitale kampagner
  • Et klar rød tråd fra tanker og idéer, til konkret salg og branding  

 

SynergiCases