Landsforeningen LEV

Synergi har udviklet en designguide og et website, der gør det nemt og overskueligt for medlemmerne at søge hjælp og information.

Scroll ned

Landsforeningen LEV kommunikerer til familier om svære emner – i et let og venligt design

Landsforeningen LEV 1
Landsforeningen LEV 2
Landsforeningen LEV 3
Landsforeningen LEV 4
Landsforeningen LEV 5
Landsforeningen LEV 6
Landsforeningen LEV 7
Landsforeningen LEV 8
Landsforeningen LEV 9
Landsforeningen LEV 10
Landsforeningen LEV 11
Landsforeningen LEV 12
Ring til Synergi på Tlf: 7027 9003 og book et brainstormmøde om din virksomheds kommunikation.

Imødekommende kommunikation giver livskvalitet til LEVs medlemmer
Landsforeningen LEV bad Synergi om at designe et visuelt koncept som opstart til et større projekt om udviklingshæmmede børn og deres skolestart. Forældrene til disse børn har mange bekymringer og spørgsmål, og LEV ønskede at skabe et visuelt udtryk, et website og et magasin, der imødekommer familierne med et sympatisk  design - og naturligvis et indhold, der kan hjælpe, støtte og anvise handlemuligheder.

Friskt blik på den visuelle identitet og alle kommunikationsaktiviteter
LEV er en privat, landsdækkende forening for udviklingshæmmede, pårørende og andre med interesse for sagen. Foreningen har længe været kunde i Synergi og ønskede et visuelt koncept til et nyt projekt om udviklingshæmmede børn og deres ofte svære skolestart. Oplægget omfattede et magasin og et website.

Designguide giver et grafisk løft
Synergi udviklede et sympatisk og enkelt design til et website og et magasin på 28 sider, der blev folieret med LEV-bladet, så alle medlemmer af LEV modtog det. Websitet blev lagt ud i en Umbraco løsning, der er nem at håndtere. Synergis webprogrammører opbyggede hjemmesiden med fokus på brugervenlighed og overskuelighed for både medarbejdere og medlemmer.

Undersider til lokalafdelinger med separate adgange
LEVs Umbracoløsning indeholder ud over hovedsiden lev.dk mange undersider til brug for de enkelte lokalafdelinger. De har hver især et separat login og adgang til deres egen afdeling.
Som tillæg til den trykte udgave af lev.dk, bliver alle blade lagt ud i en digital version på hjemmesiden som et bladrekatalog med mulighed for at downloade PDF til offline læsning.
 
Effektivt samarbejde
Når vi løser opgaver for LEV, har vi et tæt samarbejde med foreningens kommunikationsmedarbejdere, hvilket gør, at vi ofte kan spare tid og komme direkte til målet. En god brief og hurtig respons fra kunden er med til at løfte resultatet, så begge parter bliver tilfredse med samarbejdet og det færdige produkt.


Den visuelle identitet skaber en rød tråd i alle foreningens aktiviteter
Synergi løser hele tiden opgaver for LEV og har blandt andet udviklet en smuk og ren visuel identitet, der går igen i alle foreningens forskellige materialer som en rød tråd og med en genkendelighed, der udstråler, at LEV er en professionel forening, der repræsenterer de udviklingshæmmede i Danmark. I LEV er de meget glade for resultatet: "Når vi taler om vores grafiske udtryk, taler vi om hele foreningens identitet. Så det er en opgave, der har stor bevågenhed i foreningen. Vi valgte Synergi til denne vigtige designopgave, fordi de behersker det grafiske område og forstår, hvor vi vil hen. De lytter til de ønsker og behov, vi har, og laver tingene til den aftalte tid."