Visuel Byg

Synergi hjælper Visuel med at kommunikere budskabet på et æstetisk og enkelt website med testimonials og flotte fotos. Budskabet går igen i et trykt katalog.

Scroll ned

Totalentreprenøren Visuel Byg har ét eneste budskab: Kvalitet til tiden og til den aftalte pris

Visuel Arkitekt og totalentreprenør 1
Visuel Arkitekt og totalentreprenør 2
Visuel Arkitekt og totalentreprenør 3
Visuel Arkitekt og totalentreprenør 4
Visuel Arkitekt og totalentreprenør 5
Visuel Arkitekt og totalentreprenør 6
Visuel Arkitekt og totalentreprenør 7
Visuel Arkitekt og totalentreprenør 8
Visuel Arkitekt og totalentreprenør 9
Visuel Arkitekt og totalentreprenør 10
Visuel Arkitekt og totalentreprenør 11
Visuel Arkitekt og totalentreprenør 12
Ring til Synergi på Tlf: 7027 9003 og book et brainstormmøde om din virksomheds kommunikation.

Funktion, kvalitet og æstetik i entreprenørens kommunikation med kunderne
Visuel Byg ønskede et website, der understøttede entreprenørvirksomhedens mål: Hver eneste opgave skal være en god oplevelse for kunden og byggeriet/håndværket skal være noget, som både kunde og leverandør kan være stolte af efterfølgende. ”Kvalitet til tiden og til den aftalte pris” skal være det budskab, folk sidder tilbage med. Synergi skabte et website med testimonials fra tilfredse kunder i et design, der understøtter den kvalitet og det gode håndværk, som Visuel Byg står for. I arbejdet med hjemmesiden har vi haft fokus på søgemaskineoptimering, SEO. Websitet understøttes af et trykt katalog.

Et enkelt og gennemtænkt website
Totalentreprenøren Visuel Byg havde behov for at redesign af deres hjemmeside. Sitet skulle være et spejl af Visuels arbejde og den oplevelse, kunderne har, når de vælger Visuel som deres samarbejdspartner til et byggeri. Entreprenørvirksomheden arbejder i et bredt felt inden for renovering, tilbygning, ombygning, nybyggeri, typehuse, indretning og projektering/arkitekttegning, og sitet skulle præsentere virksomhedens kompetencer, projekter og cases enkelt og æstetisk – med klart fokus på søgeoptimering for at sikre, at Visuel kommer frem, når folk søger på emner, hvor Visuel kan være en relevant partner at kontakte.
 
Søgemaskineoptimering
Synergi udarbejdede et grafisk design på websitet og foreslog en one page løsning – dog med undersider af hensyn til SEO. Det var en svær balance at arbejde med søgeoptimering på et så enkelt site, som Visuel ønskede, for SEO kræver relativt lange tekster.
 
Testimonials har en overbevisende effekt på et site
Visuel lever i høj grad af deres tilfredse kunder, så vi valgte at lægge testimonials på hjemmesiden. Interviews med tidligere kunder kan have en meget overbevisende effekt, hvis de er lavet rigtigt. Vores tekstforfatter talte med en række af Visuels kunder og skrev om deres erfaringer med Visuel. Det er der kommet nogle autentiske og overbevisende små historier ud af, som kan inspirere andre til også at kontakte Visuel og få et tilbud.
 
Flot visning af websitet på alle digitale enheder
Visuel Byg har fået en hjemmeside, der er særdeles responsiv for at tilgodese et så stort antal præsentationsenheder som muligt. Løsningen er baseret på Umbraco og gør brug af responsive og one page visninger, der især tilgodeser tablets. Uanset hvilken moderne enhed (tablet, ipad, pc, mobil), der anvendes til at browse hjemmesiden, får brugeren en flot visning. I samarbejde med ekstern SEO-partner bliver webløsningen løbende tilpasset forskellige skiftende hensyn til søgeoptimering. Den visuelle præsentation af virksomheden og deres byggeri er dog hele tiden i højsædet.
 
Katalog til opfølgning på første kontakt
Undervejs i arbejdet med hjemmesiden meldte behovet sig for et trykt katalog. Som opfølgning på et indledende møde eller opringning fra interesserede, potentielle kunder kan et fysisk katalog fungere rigtigt godt. I kataloget præsenterer vi Visuels arbejde og de kompetencer, virksomheden har. I kataloget genbruger vi i nogen grad billeder og tekster fra websitet for at optimere budgettet og for at skabe konsistens.

Se deres website på Visuelbyg.dk