SynergiHuset

Sådan bor vi

Scroll ned

Vi elsker vores smukke hus. Her er højt til loftet, ro til at arbejde og plads til begejstring. Her er godt at være; kom til et gratis brainstormingmøde og mærk selv efter.

SynergiHuset 1
SynergiHuset 2
SynergiHuset 3
SynergiHuset 4
SynergiHuset 5
SynergiHuset 6
SynergiHuset 7
SynergiHuset 8
SynergiHuset 9
SynergiHuset 10
SynergiHuset 11
SynergiHuset 12
Ring til Synergi på Tlf: 7027 9003 og book et brainstormmøde om din virksomheds kommunikation.

At vi ser ud, som vi gør, er en meget bevidst strategisk overvejelse. Vores fysiske rammer er bygget op som en del af vores overordnede branding. De fysiske ramme afspejler og signalerer, hvem Synergi er. Vi er kreative, vi tænker ikke i firkantede rammer, men meget gerne i kontraster.

Synergi er etableret i 2003 og arkitekturen er et resultat af en konkurrence mellem tre arkitektfirmaer. Løsning blev ”stævnen på et skib”. En lille trekantet bygning på 160 kvm, der snildt kunne rumme de tre personer, der dengang havde deres daglige gang i huset. Vi ligger midt i et industriområde mellem byggemarked, flisecenter og truckservice. Facaden med bølgede alu-plader og store vinduespartier skaber et råt udtryk som kontrast til interiøret og vores faglige kompetencer.

I 2010 var Synergi vokset, og der sad medarbejdere på hver en ledig kvadratmeter, og tiden var inde til at bygge til.

 

Synergi set udefra
Vi fik igen forslag fra arkitekter, men inden længe fandt vi dog ud af, at vi, der skaber rammerne til daglig, nok var de bedste til at udvikle på vores lille hus. Alle medarbejdere har haft indflydelse på, hvordan det nye hus skulle se ud. Lige fra de spæde streger på papiret til hvilken kaffe, der skal serveres.

Vi valgte at bygge videre på den utraditionelle arkitektur. Skibet skulle bygges færdigt.

Synergi set indefra
Selvom bygningen er symmetrisk opbygget er der ikke to rum, der er ens. Alle rum har en eller flere skæve vinkler. Det underbygger den kreative verden vi arbejder i til dagligt. På den måde inviterer de fysiske rammer til forskellige typer af møder, arbejdsgange og aktiviteter. Vi har fx et brainstorm-laboratorie, som typisk er det sted, vi søger hen, når der skal udvikles nye ideer.

Vi er stolte af vores hus
Og vi glæder os over det hver dag. Faktisk udviklede SynergiHuset sig i denne proces så meget, at det var oplagt, at vi til indvielsen i november 2011 redesignede hele vores grafiske identitet.

Kontrast og hjemlighed
Indenfor har vi også vores helt egen stil. I kontrast til de strømlinede montana-reoler og mac-computere, har hver medarbejder fx en værkstedsvogn til div. opmagasinering – lige som der på vores vægge hænger eksempler på opgaver vi har løst – eller er i gang med at løse … og udsagnene på væggene husker os til enhver tid på vores fælles værdier – og fortæller kunderne, hvad de kan forvente sig af os. Alle medarbejdere har fri råderet over deres nærmest vægge. Det giver hjemlighed for medarbejderne – og uforudsigelighed for vores gæster.

SynergiHuset er en naturlig del af vores branding
SynergiHuset er et stort plus i forhold til, hvordan vi gerne vil opfattes af vores omgivelser. De fysiske rammer er et stort plus for vores medarbejdere. Og vi får til enhver tid positive tilkendegivelser fra kunder, når de første gang besøger os.

… og det giver os et fantastisk arbejdsmiljø
Undersøgelser viser, at det handler om at kræse for indeklima og arbejdsmiljø. Der er en klar sammenhæng mellem arbejdsmiljø og produktivitet. Det mærker vi også i hverdagen i Synergi.

Kig ind … vi gi’r kaffe
Har du fået lyst til at se vores dejlig hus med dine egne øjne, så skriv eller ring til os … så aftaler vi en dag, du kan kigge forbi til rundvisning og kaffe.