Kommunikation er synlighed

Alle virksomheder vil gerne ses og huskes for noget positivt. Det med at blive husket skaber I selv ved at være dygtige og professionelle i alle kontaktpunkter med kunden. Det med at blive set kan vi hjælpe jer med. I ved alt om jeres produkter og jeres kunder. Vi ved (næsten) alt om kommunikation. I bliver synlige som virksomhed ved at kommunikere klart og interessant. Men hvordan?

Hvad er det, der gør din virksomhed og dit produkt til noget særligt?
Mennesker elsker historier. Mennesker søger de gode historier, og når vi har en god oplevelse eller hører en god historie, deler vi dem med andre. Gode historier giver synlighed. I Synergi kan vi hjælpe dig med at fortælle dine historier om virksomheden, om produkterne, om det der gør jer til noget særligt. Vi kan give virksomhedens historier et liv ved at omsætte dem til kreative ideer og skabe en visuel identitet, der underbygger fortællingen om din virksomhed. En stærk visuel identitet skaber stolthed og gør, at I internt ved, hvem I er, og hvor I skal hen. Og kunderne ved, hvad de skal kigge efter.

Sig det, råb det, syng det, skriv det, film det, del det – og gør det ordentligt
Gode historier og kreative ideer kan udfolde sig mange steder. Sammen finder vi ud af, hvor og hvordan jeres budskaber formidles bedst. Digital markedsføring, webdesign, direct mails, annoncer, logo design, brochurer, sociale medier, video, foto, outdoor – kampagner og budskaber kan sammensættes på tusindvis af måder. Budskaberne og budgettet bestemmer mixet og kanalerne. Det vigtige er, at der er konsistens i budskaberne og i de grafiske løsninger, så dine målgrupper ved, hvem du er og hvor de har dig.

Kommunikation er kreativitet er sammenhæng er branding er gode historier er synlighed er salg er vækst. Det hele hænger sammen. Og det hele begynder hos jer.