CMS gør det nemt at vedligeholde og opdatere dit site

Gennemtænkte websites er et af vores specialer. Vores webudviklere er højt uddannede og certificerede og arbejder i de anerkendte CMS-systemer Umbraco og Wordpress, der gør, at du selv kan redigere og opdatere dit site. Din tilstedeværelse på nettet er ofte det bedste sted at starte, når virksomhedens kommunikation skal optimeres.

Hvilket CMS skal jeg vælge?
Der findes mange content management systemer (CMS) på markedet.
De fleste af dem lover, at deres CMS-løsning er den perfekte til dig og din virksomhed. Men det kan være svært at navigere rundt i de mange forskellige platforme. Det er vigtigt at vælge den rette platform, da det er her din digitale strategi skal eksekveres. Samtidig er det også her, at du som website-ansvarlig bruger en stor del af din arbejdsdag. Så det er vigtigt, at CMS’et opfylder jeres behov samtidig med at det er nemt, hurtigt og overskueligt at arbejde i.
Vi har i nedenstående beskrevet de to CMS-systemet, som vi anbefaler at benytte – nemlig Umbraco og Wordpress.

Hvorfor vælge Umbraco?
Umbraco CMS er også open source. Det betyder, at kildekoden er åben for webudviklere til at udarbejde nye webløsninger. Dermed kan du som bruger spare dyre licenser. Umbraco er på kort tid, udviklet sig til at være et af de mest udbredte CMS’er på markedet og kan bentyttes fra helt små standardløsninger til store, komplekse løsninger.

5 gode grunde til at vælge Umbraco

 1. Umbraco er open source
  Umbraco er som sagt open source. Det er gennemtestet af Umbraco selv og bliver konstant udviklet dels af Umbraco og dels af et stort community af webudviklere. Det betyder, at du som bruger, at ikke får regninger på dyre licenser og du får et CMS, der kan skaleres til netop dig og din virksomhed.

 2. Nem indholdsoprettelse
  Umbraco er nemt, hurtigt og brugervenligt, så du hurtigt kan oprette indhold på dit website. Umbraco er opbygget af komponenter, som betyder, at du nemt kan genbruge content på tværs af websitet og nemt kan lægge nyt content på sit website. Derfor bygger vi Umbraco-løsninger ud fra, at webmasteren får en lige så god brugeroplevelse, som brugerne på deres website.

 3. Automatisk opdatering 
  Som indehaver af et Umbraco website, har du fuld kontrol over det indhold, som du lægger på dit website. Du kan altid se et preview af det indhold du har lagt på, så du har en ide om hvad dine besøgende får af brugeroplevelse på de enkelte platforme – desktop, tablet og smartphone. I Umbraco kan du altid planlægge indhold, der skal live på et senere tidspunkt. Det anvendes blandt andet til kampagner og lignende, som skal online eksempelvis en aften eller weekend.

 4. Administrationspanel er responsivt
  Umbraco’s administrationsmodul er responsivt og tilpasser sig efter, om du redigere indhold til dit website på en desktop eller tablet. Det betyder en mere fleksibel arbejdsgang, så redigeringen kan udføres når det passer ind i din hverdag.

 5. Integration med Umbraco 
  Umbraco Kan integreres med rigtig mange systemer, så det er nemt at arbejde med. Umbraco CMS understøtter integration til mange systemer herunder Navision, Google analytics og mange forskellige softwareprogrammer. Derfor har vi en del foreninger og organisationer, der anvender det til medlems- og kursusløsninger.

 

Hvorfor vælge Wordpress?
WordPress er verdens mest udbredte CMS, og det anvendes af både virksomheder, offentlige institutioner og private.
WordPress startede som et blog-system, men i dag har det udviklet sig til et fuldt funktionsdygtigt open source CMS-system, som kan meget mere end blot at fungere som en blog.
Mulighederne er mange med WordPress, og det er næsten kun fantasien, der sætter grænser.
Da det er et open source CMS-system, har du som bruger mulighed for at ændre i koderne og funktionaliteten. Der findes mange gratis udvidelsesmuligheder og temaer. Derudover er antallet af bruger meget stor, og du vil derfor altid kunne finde en virksomhed/person, der har samme udfordring som dig, som sandsynligvis har fået det løst.

5 gode grunde til at vælge Wordpress

 1. Open Source
  Wordpress er Open Source. Det betyder, at CMS systemets kode er tilgængeligt for alle. Det skaber et stort community for WordPress-udviklere, som udvikler gratis plugins til systemet. Dermed er der udviklere verden over der hele tiden kommer med bedre og nye funktionalitet.

 2. Det er nemt at bruge
  WordPress er nemt og intuitivt at bruge for slutbrugeren. Opdatering af sider eller blogindlæg i WordPress er lige så nemt at redigere som et Word dokument. Dermed kan de fleste brugere håndtere det. Administrationens interface er brugervenligt og nemt at navigere rundt i.

 3. Opdateringer
  Da WordPress er så populært, bliver udvikles det hele tiden og stoppes aldrig. Det betyder, at der ofte er nye opdateringer og du skal være opmærksom på at få disse implementeret. Men så har du også et system, som hele tiden forbedres og dermed ikke bliver forældet.

 4. Søgemaskiner elsker Wordpress
  Søgemaskiner værdsætter WordPress. Derudover er nogle fremragende SEO-plugins, som man nemt kan udvide den indbyggede funktionalitet med.

 5. Det kan meget
  WordPress kan bruges til både små og store websites, men vi anbefaler Wordpress til mindre og mellemstore løsninger. Der findes mange gratis plugins, som du meget nemt kan koble til dit website.
  Herunder kontaktformularer, søgemaskine-plugins og shopmoduler. Alt kan i princippet lade sig gøre i WordPress, men med mere avanceret løsninger kræver det noget mere erfaring.

 

SynergiCases