Kommunikation og markedsføring til offentlige og private virksomheder

Synergi er et full service reklamebureau og webbureau og samarbejder med private og offentlige virksomheder inden for mange forskellige brancher og på forskellige niveauer. Vi er stærke på grafik, design, idé, tekst, web og produktion.

Vi finder den røde tråd – og fører den gennem det hele
Kreativitet, god stil, ordentlighed og ærlighed er vores udgangspunkt for at arbejde med kommunikation. Med engagement, faglighed og innovation hjælper vi virksomheder med at skabe solide og unikke løsninger, der imødekommer og – meget gerne - overstiger forventningerne.

Vedholdende og ordholdende
Ikke et ord om reklamebranchen generelt, men Synergi er et reklamebureau, der arbejder vedholdende og ordholdende. Der er konstant og direkte kontakt mellem projektleder, AD’er, tekstforfatter, webudvikler og DTP’er og derfor ikke langt fra tanke til handling. Vi bruger hinandens spidskompetencer og arbejder tæt sammen, så ideer deles og udvikles. Det skaber en 1 + 1 = 3 effekt og god sammenhæng i de løsninger, vi laver. Resultatet er, at vi kan tænke nyt, skabe stærke visuelle fortællinger sammen med vores kunder og – ikke mindst - levere det vi har lovet til den aftalte tid.